arrow3 Comments
 1. Harry Kieft
  aug 13 - 10:28

  GEWELDIG!

  Mijn beroep is vrachtwagenchauffeur. Door het vele schakelen en “dubbel klutsen” had ik al jaren last van een tennisarm. Toen ik niet meer kon slapen van de pijn werd het toch tijd om er iets aan te doen. Om een lang verhaal kort te maken…. via de huisarts, spuiten, 8 weken gips en fysiotherapie was ik nog geen stap verder.
  Het zag er naar uit dat ik nooit meer op de vrachtwagen terug zou keren.
  Op internet de site tennisarm.nl gevonden en gedacht wat kan er nu nog gebeuren? Ik probeer een behandeling bij Kees. De eerste keer was de behandeling erg pijnlijk maar na de tweede keer was er een duidelijke verbetering! Nu na drie behandelingen ga ik weer aan het werk. Weliswaar heel voorzichtig opbouwen maar de pijn is weg en ik kan mijn arm weer normaal gebruiken. Dus mijn advies is: gewoon proberen! Nee heb je en ja krijg je zeker na een behandeling bij Kees.

  Harry Kieft
  Nieuwegein

 2. GRANDIOOS

  Eind augustus 2008 had ik verschrikkelijk veel pijn in mijn linkerarm.
  Ik heb 5 fysiobehandelingen gehad maar de pijn verdween niet, sterker nog de pijn werd erger.
  Ik had zoveel pijn dat ik ‘s-nachts wakker werd van de pijn en toen heb ik ‘s-nachts een mailtje gestuurd naar Kees Tempel.
  Direct in de ochtend belde Kees me terug en hebben we een afspraak gemaakt.
  Na 3 behandelingen en ca 6 weken afwachten heb ik NOOIT geen last meer gehad van mijn tennisarm.
  Ik heb diverse relaties naar Kees verwezen.
  Als zelfstandige ondernemer kan je niets met een tennisarm en ben daarom Kees nog steeds heel erg dankbaar.

  Kees nogmaals bedankt.

  Edwin van Velzen

 3. Maureen Ilahibaks
  mrt 25 - 11:54

  EEN WONDER!
  Ik heb al een paar keer last gehad van een tennisarm. Fysio heeft nooit geholpen. Rust misschien wel maar na verloop van tijd kwam de tennisarm toch weer terug. Toen ik de laatste keer opnieuw last kreeg van de tennisarm, deze keer zeer hardnekkig, ben ik ten einde raad op internet gaan kijken of er nieuwe ontwikkelingen waren op dit gebied. Ik kwam direct terecht bij Kees Tempel, voor mij inmiddels een begrip.
  De stevige maar bijzonder vriendelijke behandelingen hebben mij van mijn tennisarm af geholpen. Eerlijk gezegd had ik er een hard hoofd in maar niets doen was geen optie. Bovendien gaf de tekst op de site mij veel vertrouwen. Ik had een paar extra behandelingen nodig vanwege de hardnekkigheid maar de ellende is nu echt voorbij en ik kan het nog steeds niet geloven. Die ritjes van anderhalf uur had ik er graag voor over en ik zou het zo weer doen. Ik kan weer tennissen maar ik blijf de oefeningen regelmatig doen.
  Ik kan iedereen Kees Tempel aanbevelen. De consultaties waren buitengewoon prettig en vriendelijk.

  Kees bedankt voor de goede zorgen! Het ga je goed!

  Maureen Ilahibaks

Een antwoord nalaten

Mobiel Thema