arrow2 Comments
 1. Lutie
  sep 18 - 03:03

  Beste,

  Ik heb vroeger een tenniselleboog gehad met behandeling, hielp niet nadien, maar met verloop van tijd gingen de meeste klachten verminderen, enkle bij overbelasting werd het tijdelijk wat erger. Nu, na enekle jaren kreeg ik een frosen schoulder en gelijdelijk aan deed ook mijn elleboog en pols meer en meer pijn, volgens huisarts zou het deze keer geen tennisarm zijn maar een peesonsteking op een plaats in de buurt ervan, ik heb namelijk de meeste pijn tijdens de nacht als ik op mijn linker zij lig, rechter zij lig ik errop en raar genoeg minder pijn dan. Mijn schouder zit nog steeds vast maar doet scnachts al veel minder pijn dan in het begin, en die kreeg geen behandeling.
  Ik ben ME/Fibromyalgie patiente, weeg 34 kg momneteel en 54 j. heb snel last van overbeladting van spieren enz….. bij activiteiten.
  Wat raad u aan as behandeling van elleboog en eventueel ook schouder (tenzij die vanzelf verder geneest = 7 maand geleden begonnen en doe geen oefeingen voorlopig, eerst mijdde ik die arm dr de felle pijn, en nu gebruik ik hemmeer en meer terug, maar wel beperkt in bewegingen dus.

  vriendelijke groeten Lutie

  • Kees Tempel
   sep 21 - 23:07

   Beste Lutie,

   Nou, dat zijn nogal wat problemen waar je mee te maken hebt en hebt gehad.
   Heel vervelend allemaal voor je en voor mij is het moeilijk om er een gefundeerd oordeel over te geven, zonder dat ik je in mijn praktijk gezien heb.
   Het beste lijkt het me dat je met je huisarts, die jouw situatie het beste kan beoordelen, één en ander op een rijtje zet en een plan van aanpak maakt.
   Vriendelijke groet,

   Kees Tempel

Een antwoord nalaten

Mobiel Thema